GAZİANTEP / NİZİP - Yeniyazı Ortaokulu

Mrt

2023 - 2024  Eğtim Öğretim yılı 2. Dönem 1. Yazılı sınav tarihlerimiz okul müdürlüğümüz tarafından belirlendi. Sınav takvimimiz aşağıdaki gibidir.

Ock

Okul aile birliği 2023 Aralık ve 2024 Ocak dönemi gelir gider cetvelimiz aşağıdaki gibidir.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından açıklanan 1. dönem sonu etkinlikleri kapsamında geliri okul aile birliğine aktarılmak üzere okulumuzda kermes yaptık.

Kas

Güncel Okul Aile Birliği Gelir Gider hesap cetvelimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ekm

Nizip Millet bahçesi içerisinde bulunan çocuk kütüphanesinde düzenlenen Cumhuriyetimizin 100. yılı resim ve fotoğraf sergisine okulumuz görsel sanatlar öğretmeni Güler Selen AYDIN ve  5/A sınıfı öğrencisi Melisa ASLAN ile katılım sağladık. Sergide eseri sergilenen öğrencimiz Melisa ASLAN''ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Öğrencimizden desteğini esirgemeyen öğretmenimiz Güler Selen AYDIN'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Okul tabelamız yenilendi.

Haz

2023/2024 eğitim öğretim yılından itibaren kullanacağımız okul üniformamız belirlenmiştir.

Ara

Tutum,Yatırım ve Türk Malları  Haftası 12-18 Aralık tarihleri arasında okulumuzda kutlandı ve okulumuzda Yerli Haftası ile ilgili etkinlikler yapılarak yerli mal tüketiminin önemi anlatıldı.

Ara

Okulumuzda görev yapan erkek öğretmenlerimize ve yardımcı persollerimize kadınlara yönelik şiddete dair seminer verildi.

Ekm

Okul aile birliği toplantısı 27.10.2022 tarihinde Okul Müdürümüz Sayın Mehmet YILMAZ başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya okulumuz öğretmenleri ve velilerimiz katıldı. Toplantıda emeği geçen Okul Müdürümüze, öğretmenlerimize ve değerli velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda her gün kitap okuma saatleri gerçekleştiriyoruz. Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor projesi kapsamında sizleri de kitap okumaya davet ediyoruz.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuzda yapılan Deprem Tahliye Tatbikatı öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Haz

17 Mayıs 2022 Salı günü yapılan 4006 Tübitak Projesinden fotoğraflara aşağıdan bakabilirsiniz. Emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.